17 Haziran 2020 Çarşamba

Hasta Yatağı

Hastalar için özel tasarım olan yataklar kullanım açısından sunduğu imkanlardan dolayı en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Özellikle de hastaların hızlı bir şekilde iyi olması için en güzel hasta yatağı üretimi yapılıyor. Hem teknik açıdan hem de diğer açılardan kalite barındıran yatakların yapımını sağlayarak avantaj elde etmenize imkan veriyorlar.
Teknik Yapısı Nasıldır?
Teknik açıdan oldukça geniş bir yapısı bulunuyor. Ayak ve diğer kısımları hastanın durumuna bakılarak en güzel şekilde yatmalarına olanak sağlıyor. Bu şekilde istenildiği an istenildiği pozisyonda yatılabilir. Bunun yanında ek yastıkları da mevcut. Bu sayede el ve baş kısımlarında yastıklar ile daha yüksek seviyeye getirilebilir. Demir bölmeler tamamen toz boya ile kaplıdır. Bundan kaynaklı olarak dökülme ve paslanma gibi durumlara karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca kolay taşınabilecek kadar hafif olması da tercih nedenleri arasındadır.
Fiziksel Özellikleri Nelerdir?
Renk seçenekleri ve fiziksel görünüşünden kaynaklı olarak hasta yatağı tercihi de en sık yapılanlar arasındadır. Toz kaplama boyası ile beraber dayanıklı yapısının yanı sıra üzeri deri kaplıdır. Bundan kaynaklı olarak dökülmelere ya da darbelere karşı dayanıklıdır. Ayrıca hızlı bir şekilde temizlenen yapısı dolayısı ile sizleri uğraştırmaz, kolayca temizlenir. Süngerin yüksekliğinden kaynaklı olarak rahat bir pozisyonda yatmaya olanak sağlar. Üzerinde kimi zaman serum asılması için bölme ve parçalar bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder